Home » Voor bedrijven

Over Gadget-winkel.com

 

www.gadget-winkel.com is een platform voor aanbiedingen. We bieden vele producten aan tegen een aantrekkelijke prijs. www.gadget-winkel.com bestaat sinds eind 2018 en wij hebben sindsdien al vele duizenden artikelen verkocht. In alles staat het belang van de klant voor ons centraal. Daarom zijn we altijd op zoek naar producten van goede kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Een mooi platform voor bedrijven

www.gadget-winkel.com is inmiddels een groot platform voor aanbiedingen binnen de Benelux. Onze aanbiedingen bereiken een grote afzetmarkt. Zo versturen wij dagelijks een nieuwsbrief naar meer dan 500.000 personen. Daarnaast zetten we diverse marketingkanalen in, waaronder marktplaats, beslist.nl, google add's ect.. Dankzij deze marketingkanalen bereiken we maandelijks miljoenen potentiële klanten. In combinatie met een scherpe prijs én goede content zorgt dit ervoor dat wij zeer grote aantallen van uw product kunnen verkopen.

Inkoop van voorraad

In tegenstelling tot andere platforms voor aanbiedingen zijn wij voorraadhoudend en kopen wij in veel gevallen de producten in. Om hiervoor in aanmerking te komen moet een product voldoen aan een aantal criteria:

 

- Is uw product van goede kwaliteit?

- Kunt u het product aanbieden voor een scherpe prijs?

- Heeft u voldoende leverbare voorraad?

- Is er goede content beschikbaar?

 

Is dit het geval en bent u geïnteresseerd in een samenwerking met www.gadget-winkel.com? Neem dan contact met ons op via info@gadget-winkel.com of vul het formulier in.