Home » Retourneren

Het kan natuurlijk voorkomen dat je toch besluit om een product niet te houden. Bij www.gadget-winkel.com bieden we je 30 dagen de tijd om aan te geven dat je een product wilt retourneren. Na deze 30 dagen heb je nog eens 14 dagen de tijd om jouw pakketje terug te sturen. Om alles in goede banen te leiden zijn er enkele simpele procedures, deze lees je hieronder.

 

 

Niet goed? Geld terug

De Nederlandse wet bepaalt dat je recht hebt op een zichttermijn van 14 dagen. Gadget-winkel.com verlengt deze termijn voor onze klanten tot 30 dagen. Dit doen we zodat jij er zeker van bent, dat je je goed voelt bij het product. Als je een product wil retourneren, moet je wel aan een paar voorwaarden voldoen

  1. Het product mag niet gebruikt zijn. Je mag het product bekijken en beoordelen net zoals je dat in een fysieke winkel zou doen. 
  2. Het product is onbeschadigd en ongebruikt. Het product wordt in de oorspronkelijke staat naar ons geretourneerd. Deze voorwaarde heeft ook betrekking op eventuele accessoires.  
  3. Indien er sprake is van een uitzondering op de vrijwillige 30 dagen zichttermijn, dan staat het bij de productpagina vermeld.
  4. Alle producten mogen retour gestuurd worden, uitgezonderd hygiëne producten
  5. U krijgt de productwaarde teruggestort op uw rekening.
  6. Een eenvoudige mail naar info@gadget-winkel.com is voldoende om producten terug te sturen