Home » Ervaringen

Wij zouden het op prijs stellen als u uw ervaring met ons deelt , zodat wij u nog beter van dienst kunnen zijn in de toekomst.

 

Mocht u uw echte naam of email adres niet willen prijsgeven, dan mag u ook anoniem als naam en email adres gebruiken.

Reactie plaatsen

Reacties

Sabine
een jaar geleden

ik Gebruik de ipl laser nu ongeveer 2/3 weken zoals in het boekje beschreven. Merk nu al verschil. De haartjes voelen zachter aan en komen minder snel terug.

Het kost even tijd maar dan heb je uiteindelijk ook wat.

Jaimy uit Huizen
een jaar geleden

Snel geleverd zelfs eerder dan vermeld en het apparaat werkt perfect

Soraya uit Waddinxveen
een jaar geleden

precies gevonden wat ik nodig had , supersnelle verzending

Karin
2 jaar geleden

Via bol.com bij gadget-winkel.com foam-letters voor in bad besteld.
Deze heb ik in prima staat en goed verpakt ontvangen. De jarige voor wie ze bestemd waren was er heel blij mee; nu kon ze woordjes oefenen.
Ivm een vergissing van de post met ons huisadres, kreeg ik van de gadget-winkel een telefoontje over de bezorging van de letters en enkele dagen na bezorging nog een appje met de vraag of het nog was gelukt met de foam-letters en of ze nog op tijd binnen waren.
Dit contact verliep zeer prettig. En het terug koppelen ervaarde ik als heel attent.
Kortom de klantvriendelijkheid en service van de gadget-winkel is perfect!

R. Backerra
2 jaar geleden

Om 19.00 uur besteld en rond 20.00 uur in de brievenbus. Nog nooit eerder meegemaakt …………..CHAPEAU ……!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Clarissa
2 jaar geleden

Via internet terechtgekomen bij de Gadgetwinkel om een cardreader te kopen. Het product is heel goed bevallen voor een scherpe prijs, en de levertijd was echt supersnel! Ook het contact verliep heel prettig, erg makkelijk dat dit ook via WhatsApp mogelijk was. Kortom helemaal super!

Erik Jan Kimenai
2 jaar geleden

Heel klantvriendelijk, goed advies en alles netjes op tijd en goed verpakt ontvangen. Tot nu toe artikelen nergens goedkoper kunnen vinden.